Brug rabatkoden: Firstbuy

Spar 10% på dit første køb!


Teamryttere

På denne side bliver vores 5 teamryttere præsenteret! Vores sponsorryttere er selvfølgelig også en del af teamet/teamrytterne.

Mathilde Jepsen

Mathilde er en talentfuld ung pige. Hun er dressurrytter og fik som 8-årig sin første pony, som hed Clausholm Lord Joker.

Hun måtte selv ride Joker op og blev i 2013 nr. 2 til SJM. De trænede hårdt, og i 2015 blev de Danmarksmestre med hele 7% ned til 2. pladsen.

Nu er et nyt kapitel begyndt for Mathilde. Hun fik nemlig sin nye pony Tackmann's Cookie. De har trænet hårdt og starter nu PRI-klasserne. 

Mathilde bliver til dagligt trænet af Thomas Dolleris, som er tidligere pony-landstræner i Norge.

I fremtiden er et af målene at gå hele vejen til de internationale stævner sammen. 

Mathilde kan findes på de sociale medier:

Instagram: Jepsen_Dressage

Stine Søgaard Normann

Stine er 24 år og har en Dansk Varmblods hoppe ved navn Cayenne. Hun er springrytter og rider pt. LA-MA på både A, B og C-plan.

Stine og Cayenne har dannet par siden februar 2019, og har siden haft en masse gode oplevelser og opnået nogle flotte resultater.

Til dagligt arbejder hun som lærervikar, og bor sammen med sin mand og to hunde.

Stine på de sociale medier: 

Facebook: Showjumper Stine Søgaard Normann

Ann-Sofie Vilhelmsen

Ann-Sofie er en pige på 14 år, som har sin egen pony ved navn Sif. De danner sammen en dressurekvipage og har dannet par i 5 år. 

Sif er en smuk 1'er pony på 12 år, som elsker at ride dressur. De har rykket sig rigtig meget og rykker sig hurtigt! De har valgt at satse på dressuren, da det har stor interesse for både Ann-Sofie og hendes pony Sif.

Hver uge rider de dressurundervisning ved Lars Bækgaard og træner op til de store klasser.

Til stævner starter Sif og Ann-Sofie pt. LA1 sammen, men satser på PRI stævnerne snart. Hun havde sagt til sig selv, at de ikke skulle starte stævner, før de kunne ride PRI, og  Ann-Sofie stræber meget efter at blive B-rytter.

Ann-Sofie kommer fra Sæby, som ligger oppe i Nordjylland.

Ann-Sofie er også på de sociale medier:

Instagram: Annsofievilhelmsen

Josephine B. Jeppesen

Josephine er en af vores dygtige teamryttere og er faktisk den yngste på hele vores "hold". Hun er en pige på 10 år, som kommer fra Randers, med stort talent og mange mål/ambitioner. 

Josephine er springrytter og har 3 ponyer. Hun starter stævner på LA-MB niveau i spring, men starter også nogle dressurstævner på LC niveau, alle på distriktplan. Lige nu er et af Josephines største mål at blive B-rytter og starte DM.

Til Christmas Show 2016 fik hun en 7. plads i messingfinalen. 

Josephine kan findes på de sociale medier:

Facebook: Ponyrytter Josephine B. Jeppesen
Instagram: Ponyrytter_Josephinebjeppesen

Malou Holm

En af vores dygtige teampiger er Malou. Hun ejer ponyen Egeballes Rafael og drømmer om at ride landsstævner på ham i dressur.

Førhen har Malou selv tilredet sin 3'er pony og redet den op til LA4 på C-plan. Den blev dog desværre solgt i sommeren 2016. 

Hendes pony Rafael er en 1'er pony på 11år, som hun pt. rider LB og LA på.

Hun bliver til dagligt undervist af Rune Gludsted. Malou og Rafael har været "partnere" siden november 2016 og træner hårdt for at rykke sig endnu mere i sporten.

Malou bor i Hovslund ved Rødekro, men kommer rundt i hele landet til C-stævnerne.

SSA Designs
8260 Viby J
Info@ssadesigns.dk
Tlf: +45 60 51 06 54