Stine Søgaard Normann

Stine er 25 år og har en Dansk Varmblods hoppe ved navn Cayenne. 

Hun er springrytter og rider pt. MB på både A, B og C-plan.

Stine og Cayenne har dannet par siden februar 2019, og har siden haft en masse gode oplevelser og opnået nogle flotte resultater. Heriblandt 3* fejlfrie runder med placeringer i MB* til Christmas show 2019. Målet i 2020 er at hun efter sin graviditet skal nå at ride en masse mb** på Cayenne.

Til dagligt er hun ved at færdiggøre sin kandidat i folkesundhedsvidenskab, og bor sammen med sin mand, deres to drenge samt to hunde.


Stine på de sociale medier:

Facebook: Showjumper Stine Søgaard Normann

Instagram: Stinesoegaardnormann

Mathilde Jepsen

Mathilde Sofie Jepsen er 17 år gammel, og en af vores dygtige dressurryttere.


Hun har været ejer af to fantastiske ponyer, Clausholm Lord Joker og Tackmann’s Cookie. I sine pony år har hun hhv. vundet DM guld for kat. 3, DM bronze for kat.1, NM hold guld for kat.1. Derudover var hun reserve til EM 2019 for pony og var med til at skrive dansk historie i Hage, da Mathilde og sine to holdkammerater vandt CDIOP klassen.


Efter en utrolig fantastisk ponytid, med mange gode minder er hun nu rykket videre til hest. Hendes nye hests navn er Arogato og er i dagligtale kendt som Pumpkin. Pumpkin er 6 år og kommer fra Tyskland. Han blev vinder, af en sadelkåring i Tyskland som 3 års. 

Mathilde ser rigtig meget frem til de næste år, hvor de forhåbentligt får en masse gode ture og får udviklet sig en hel del. 


Mathilde på de sociale medier:

Instagram: Jepsen_dressage

Sascha Norsbo

Sascha er en kvinde på 26 år, der har redet hele sit liv. Privat er hun sygeplejerske og hun bruger sin fritid på at være springdommer under Dansk Rideforbund. Hun har pt 3 (snart 4) heste og har sin egen lille løsdrift, hvor de kun er dem og nyder det i fulde drag!


Sascha er ejeren af Kjærgaards Golden Champ, en palominovallak på 9 år, som hun har haft siden han var 3 år gammel, hvor hun selv har tilredet. De har været championatsvindere i både spring og dressur i deres klub samt været med til Subaru Cup finalen på Store Hestedag. Champ står pt med en mavesårsproblematik, men før han blev syg red de springning på LC niveau og dressur på LA niveau. Derudover deltog de også i Subaru Cuppen, som har været en optakt til at de skulle påbegynde den egentlige military-disciplin. 


Coriana er en rød Holstenerhoppe på 17 år, som Sascha har udviklet sig utrolig meget med, da hun har gået internationale S klasser i Tyskland inden hun købte hende. De startede jævnligt stævner med placeringer i LB-klasserne og er ligeledes blevet championatsmestre 2 år i træk som den mest vindende ekvipage i deres rideklub. Nu er Coriana ifolet med cremellohingsten Stærebogårds White Ghost og har termin den 10. juni. Det er Sascha og Corianas første føl, så de er meget spændte på, hvad der gemmer sig derinde!


Lillelunds Absalon er en cremellohingst på snart 4 år, som Sascha har lånt med forkøbsret. Han viser talent for springningen og det er planen at han nu er igang med sin tilridning og skal stilles til hingstekåring i PSA i 2021. Han er bestemt et lovende avlsemne og med hans milde og godmodige sind, er han bestemt interessant overfor hoppeejere - især fordi han altid vil give et cremegen videre og derfor altid vil sikre en spændende farve på sine afkom.


Sascha på de sociale medier:

Facebook: Golden World

Instagram: Goldenworlddk

Lea Torabi

Lea Torabi er 16 år gammel, og en af vores dygtige dressurryttere. Hun har været på ponylandsholdet i 2018/2019 med 2 forskelige ponyer og i år (2020) er hendes første junior år. Lea har 2 heste, Bergakrås Amaranth og Roberto Des Frettes (aka. Robban).

Amaranth er 10 år, 167 cm og uddannet til PSG. De har dannet par siden oktober 2019. Robban er 15 år, 165 cm og har gået flere internationale Grandprix og de har dannet par siden januar 2020.

Leas mål er helt klart at få en masse erfaring som juniorrytter og generelt bare at ride hest. Hun håber at stævnesæsonen snart kan blive skudt igang, så de kan komme ud og få en masse stævneerfaring sammen.


Lea på de sociale medier:

Instagram: leatorabi

Isabella Lind Larsen

Isabella er youngrider og brænder for militarysporten med sin hest, Fantussa.

Hun kom først rigtigt ind i military i 2017, men har altid synes det var mega spændende! Så derfor var det en lang jagt, da hun skulle finde sin kommende stjerne. Siden de fandt Fantussa i februar 2019, har Isabella lært utroligt meget og fået mod på endnu flere udfordringer. De er derfor nu klar på at sætte kursen mod deres mål og ambitioner.

Hun ser frem til mange spændende år med Fantussa, og forhåbenligt komme langt i sporten.


Isabella på de sociale medier:
Instagram: Isalindlarsen

Caroline Brønd Jensen

Caroline Brønd-Jensen er 15 år gammel (2004) og dressurrytter.

Hendes pony Langbjerg’s Di Lux er 8 år og var avlshoppe indtil efteråret 2018. Da hun købte hende i maj 2019, havde Di Lux aldrig startet stævner og de er nu 2/3 B-ekvipage.

Deres mål er, at starte landsstævner og få et godt sidste år sammen.


Caroline på de sociale medier:

Instagram: Cbj_dressage