Stine Søgaard Normann

Stine er 25 år og har en Dansk Varmblods hoppe ved navn Cayenne. 

Hun er springrytter og rider pt. MB på både A, B og C-plan.

Stine og Cayenne har dannet par siden februar 2019, og har siden haft en masse gode oplevelser og opnået nogle flotte resultater. Heriblandt 3* fejlfrie runder med placeringer i MB* til Christmas show 2019. Målet i 2020 er at hun efter sin graviditet skal nå at ride en masse mb** på Cayenne.

Til dagligt er hun ved at færdiggøre sin kandidat i folkesundhedsvidenskab, og bor sammen med sin mand, deres to drenge samt to hunde.


Stine på de sociale medier:

Facebook: Showjumper Stine Søgaard Normann

Instagram: Stinesoegaardnormann

Mathilde Jepsen

Mathilde Sofie Jepsen er 17 år gammel, og en af vores dygtige dressurryttere.


Hun har været ejer af to fantastiske ponyer, Clausholm Lord Joker og Tackmann’s Cookie. I sine pony år har hun hhv. vundet DM guld for kat. 3, DM bronze for kat.1, NM hold guld for kat.1. Derudover var hun reserve til EM 2019 for pony og var med til at skrive dansk historie i Hage, da Mathilde og sine to holdkammerater vandt CDIOP klassen.


Efter en utrolig fantastisk ponytid, med mange gode minder er hun nu rykket videre til hest. Hendes nye hests navn er Arogato og er i dagligtale kendt som Pumpkin. Pumpkin er 6 år og kommer fra Tyskland. Han blev vinder, af en sadelkåring i Tyskland som 3 års. 

Mathilde ser rigtig meget frem til de næste år, hvor de forhåbentligt får en masse gode ture og får udviklet sig en hel del. 


Mathilde på de sociale medier:

Instagram: Jepsen_dressage

Lea Torabi

Lea Torabi er 16 år gammel, og en af vores dygtige dressurryttere. Hun har været på ponylandsholdet i 2018/2019 med 2 forskelige ponyer og i år (2020) er hendes første junior år. Lea har 2 heste, Bergakrås Amaranth og Roberto Des Frettes (aka. Robban).

Amaranth er 10 år, 167 cm og uddannet til PSG. De har dannet par siden oktober 2019. Robban er 15 år, 165 cm og har gået flere internationale Grandprix og de har dannet par siden januar 2020.

Leas mål er helt klart at få en masse erfaring som juniorrytter og generelt bare at ride hest. Hun håber at stævnesæsonen snart kan blive skudt igang, så de kan komme ud og få en masse stævneerfaring sammen.


Lea på de sociale medier:

Instagram: leatorabi